Intrebari frecvente
 

Se poate face comanda de album si dupa eveniment? ce dimensiune?
◦ Desigur ca se pot face comenzi si dupa eveniment, Dimensiunile cele mai cautate sunt 20x20 pentru socri, 30x30 sau 30x40 pentru nasi si miri. Coperta poate fi cu poza, panza, imitatie piele sau piele naturala.

Ce produse si/sau servicii se mai pot comanda dupa eveniment?
◦ Incepand de la seturi DVD sau Blu-ray personalizate, albume clasice, fotobook, sedinta foto sau video trash the dress, tablouri, fotografii normale.

Va deplasati oriunde in tara?
◦ Ne deplasam in tara sau in europa. Desigur se adauga costul deplasarii + cazare daca este cazul.

Cum primim produsele daca nu suntem din Suceava?
◦ Produsele sunt livrate prin curier rapid in termen de 30-40 zile lucratoare de la eveniment. Inainte de a fi livrate se trimit monstre la cerere pentru verificarea calitatii, iar dupa comfirmarea ca totul este ok, facem expedierea.

Pachetele oferite de Dv. sunt fixe ?
◦ Pachetele oferite de noi nu sunt fixe si se pot modifica in functie de nevoile clientilor, mai concret se poate solicita inlocuirea filmarii normale cu HD, se pot solicita ambele, se pot reprograma datele pentru sedinta video trash the dress, etc.

Cate persoane din echipa vor fi prezente la eveniment?
◦ Aceasta se stabileste cu Dv in momentul incheierii contractului in functie de preferinte si nevoi. In mod normal sunt doua persoane, un cameraman fotograf si un asistent dar dupa dorinta se mai pot adauga 1 ... 2 persoane.

Care este timpul de executie?
◦ Timpul de executie este intre 20 si 30 zile lucratoare.

Filmari nunti | Filmari obiceiuri | Filmari UK | Filmari evenimente | Blog video

Filmari nunti


cameraman nunta falticeniVizitatori
Anonimi: 1
Logati: 0, Nou pe pagina: loredana_

Ultimii 12 vizitatori: loredana_, Dan95, ionela23, crystyna, ramona19, ciprian, Cosmina, Carmina Diana, Oana Andreea, Sinziana, Oana_u, kata_br_2007,

Fotograf Cameraman nunti Suceava