[i] Pentru ca omatul este singurul vesmant care acopera in acelasi fel si saracia dar si bogatia, si mizeria dar si curatenia, ma rog Domnului ca Sfintele Sarbatori ale Nasterii sa vina cu trena curata si curatitoare a omatului. Fie ca zilele fericitelor colinde sa ne gaseasca adunati Imprejurul bradului. Fie ca bucuria si pacea sa aline tremurul glasului si zbaterea pleoapei. Fie ca cei plecati sa-si gaseasca linistea binecuvantata iar susurul cald si c ristalin al colindelor sa spele puritatea cerului ce se strange in jurul stelei ce rasare, ca o taina mare. Mai ales acum, sa ne aducem aminte ca iubirea este singura arma ce poate strapunge impietrirea, inghetarea si incrancenarea sufletului si a mintii si sa traim fiecare zi sub obladuirea indemnului sfant: r0; Sa va iubiti unii pe altii asa cum v-am iubit eu". Caci ce altceva poate face mai mult decat iubirea? Poate ca singurul lucru pe masura este credinta, caci numai ea te ajuta sa-ti vezi realizate toate visele. Caci nu este ideal mai nobil decat acela marturisit cu multi, multi ani inainte: " Lasati tinerii sa viseze si ajutati-i sa-si implineasca visele". Fie ca totdeauna sa-mi aduc aminte de sfatul inteleptului care spune:"Aduna-te ca sa poti tacea cu noblete".
Fie ca toate "cele bune sa se adune, cele rele sa se spele" iar "Sarbatorile Sfintei Nasteri" sa ne umple sufletele cu preaplinul darurilor.
Sarbatori fericite![/i]
CELOR PLECATI DEPARTE, CELOR CARE LE ESTE DOR DE SATUL NATAL, LE DORESC TOT CE E MAI FRUMOS , SARBATORI CAT MAI FERICITE SI LINISTITE ALATURI DE CEI DRAGI SUFLETULUI NOSTRU, MULTA IUBIRE! SA INCERCAM , SA FIM MAI BUNI
Postare: 564 Locaţia: Moldova Noua Romania Înscris: 13.04.08
Postat la 23.12.2008 20:34
CINE E MOȘ CRaCIUN?
Cum domnule sa nu stii cine e Mos Craciun?
Mos Craciun e copilul care nu te cunoaste, dar iti da buna ziua!
Mos Craciun e tipul sau tipa, care te vede cu plasele grele de cumparaturi si te ajuta!
Mos Craciun e trecatorul de pe strada, care atunci cand te opresti sa-ti tragi sufletul,
te intreaba daca ai nevoie sa te ajute cu ceva!
Mos Craciun e cel care din putinul lui adunat cu truda, ofera si altora ceva!
Mos Craciun e cel care nu lasa pe nimeni sa inghete in frig!
Mos Craciun este cel care ti-a raspuns la mesajul tau sincer.
incercati sa fiti si voi cat de cat un Mos Craciun.
Eu va urez un CRaCIUN FERICIT,
Multumesc pentru ca m-ati citit.
Pentru toti cei care ma cunosc, indiferent de modalitate.
Mihai LEONTE
Poezia este infinitate de ipoteze, axiomele sunt interzise! Mihai LEONTE
http://www.flickr.com/photos/22071323@N06
http://www.armbell.com/petia/