Pentru cei din Radaseni, care vor internet eftin, la Digi Suceava au o oferta cu 15 lei lunar, perioada contractuala un an jumatate, si important: modemul nu se mai plateste. Pentru abonare e necesar doar actul de identitate, si serviciul se activeaza in aceiasi zi.
Viteza reala variaza intre 20 si 50 kb/sec real la dawnload, este cam de 3 ori mai mult ca la zapp
O informatie sper utila in cazul ca vrem sa nu ingrasam pe unii, si la un pret modic sa avem cit de cit un serviciu bun.
Cele zise mai sus sunt in urma folosirii acestui tip de internet timp de 4 luni. Viteza reala la download e si in functie de semnal, atasez screenshot cu viteza la mine acasa in centrul satului Radaseni
si un test de upload
Pentru plata abonamentului sunt mai multe variante, eu personal am optat pentru factura clasica care sa o primesc lunar.
Am uitat sa platesc factura pe o luna si aici foarte important, Nu am primit avertismente ca la ceialalti operatori ca mi se taie netul si alte penalizari, valoarea facturii precedente se adauga pentru plata pe factura din luna urmatoare.
Dupa cautari sumare pe net am inteles ca compania de distributie RDS este romaneasca, si bravo lor ca au facut un serviciu calitativ si foarte accesibil pentru multi dintre noi care avem venituri mai mici.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Revin cu rezultatele la alt test de upload de care nu sunt deloc multumit, am stat peste 14 ore sa uploadez 362mb pe vimeo, e vorba de clipul de aici: http://vimeo.com/16864606